ساعت هوشمند اپل واچ سری 8
طبق کدهای توسعه داخلی، پردازنده ساعت هوشمند اپل واچ سری 8 مورد استفاده در اپل واچ سری 8، اپل واچ اولترا و نسل دوم اپل واچ SE دارای پردازنده یکسانی با تراشه های S6 و S7 هستند. مشابه پردازندههای S6 و S7 که برای اولین بار در اپل واچ سری 6 و سری 7 استفاده شدند.
همین سی پی یو به خوبی می تواند تمام مدل های اپل واچ سری 6، سری 7، سری 8، اپل واچ اولترا و نسل دوم اپل واچ SE را پشتیبانی کند. پردازندههای S6، S7 و S8 همگی دو هستهای با 32 گیگابایت حافظه داخلی هستند. با این حال، ممکن است اپل تغییراتی در سایر اجزای )Sip یک پروتکل سیگنالینگ می باشد که برای انتقال داده های مولتی مدیا مورد استفاده قرار می گیرد) ایجاد کرده باشد تا فضا را برای گجتهای جدید مانند شتابسنج و ژیروسکوپ جدید اپل واچ سری 8 باز کند.

این امکان وجود دارد که پیشرفت های حاصل از استفاده از هسته های تراشه A14 با فرآیندهای 5 نانومتری یا 4 نانومتری TSMC بیشتر منجر به افزایش عملکرد شود که دیگر برای اپل واچ ضروری نیست. این توضیح می دهد که چرا اپل فناوری سی پی یو را در پردازنده های سری S خود ارتقا نداده است.
در حال حاضر، پردازنده بیونیک A13از سری آیفون 11 برند اپل به عنوان پایهای برای مدلهای S6، S7 و S8 عمل میکند که همگی با استفاده از فناوری 7 نانومتری TSMC تولید میشوند. اپل با تراشه بیونیک A14 به فناوری 5 نانومتری TSMC روی آورده است. بیونیک A16 در آیفون 14 پرو اولین تراشه اپل است که با استفاده از فرآیند 4 نانومتری تولید شده است. ممکن است سازنده آیفون منتظر بلوغ فرآیند 3 نانومتری باشد تا بتواند جدیدترین تراشهها را برای ساعتهای بعدی ارائه کند.
حرف آخر: برند اپل ساعت های هوشمند خود را به روزرسانی کرده و در تولید آنها از آخرین فناوری های روز دنیا استفاده کرده است. با خرید و استفاده از آنها از تکنولوژی های جدید لذت ببرید.
:TSMC” یک شرکت تایوانی چند ملیتی که درکار تولید و طراحی صنایع نیمه هادی است.”
از سایت کاور اینجاست، دیدن کنید.
نظرات کاربران
برای ارسال دیدگاه باید ثبت نام یا وارد شوید.